Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо цената на 166 е като тази на 156 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio
    ....
    Коле, аз лично бих си купил БМВ, защото имам приятел фанатик на марката, който на всичкото отгоре има и собствен сервиз.... та в тоя ред на мисли - не си съвсем прав
    С другите неща съм съгласен
    sigpic

Comment

да да да,тука май се заформя голямо сравнение на модели и марки коли,а аз питах за 156 & 166,така че благодаря на всички,всеки си има мнение за себе си,Успех на всички и безаварийно каране по лунните алеи на Родината ни!!!
      Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
      Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        какво друго?
        156 има комби вариант, докато 166 си остава до края триобемна и не особено функционална лимузина. За сравнение прословутите 5-ци и Е класи си имат комбита. Предното окачване на 166 си е същото като на 156, да го кажем...дразнещо.
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

RPWWD,много си далече и ти от истината.Знаем - на 166,но да я сравняваш със сапунерката 156 нещо си се объркал или не си си изпил хапчетата преди лягане.
          Почивните дни ли ви се отразяват че пишете такива пубертетски глупости?
          Гиги затривай темата че ще стане страшно
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            RPWWD,много си далече и ти от истината.Знаем - на 166,но да я сравняваш със сапунерката 156 нещо си се объркал или не си си изпил хапчетата преди лягане.
            Почивните дни ли ви се отразяват че пишете такива пубертетски глупости?
            Гиги затривай темата че ще стане страшно
            Не, че 166 е лоша кола, но пък колко по-лоша да е 156 като споделят един куп общи чаркове и двигатели Просто обърнах внимание на липсата на вариативност в каросерията на 166, нещо което лично на мен не ми харесва още повече, че прословутите немски марки от клас "Е" имат без изключения вариант комби.
            Хапчетата продължавам да ги пия... анасонови
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Не, че 166 е лоша кола, но пък колко по-лоша да е 156 като споделят един куп общи чаркове и двигатели Просто обърнах внимание на липсата на вариативност в каросерията на 166, нещо което лично на мен не ми харесва още повече, че прословутите немски марки от клас "Е" имат без изключения вариант комби.
              Хапчетата продължавам да ги пия... анасонови
              Почти всички марки НЕ правят комбита от най-високия си клас. Къде си виждал S комби, 7-ца комби и т.н. 166 комби би била върха на гаврата. Относно окачването - при 166 е подходено много, ама много по-сериозно (и по-скъпо).
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако 166 имаше друг вариант освен седан, не бих си я купил въобще.
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Почти всички марки НЕ правят комбита от най-високия си клас. Къде си виждал S комби, 7-ца комби и т.н. 166 комби би била върха на гаврата. Относно окачването - при 166 е подходено много, ама много по-сериозно (и по-скъпо).
                  Бате Алфа въобще не участва в най-високия клас,къде я буташ 166 там????.Но да вземем Ланча например,данеби Капа комби да е лоша кола ???????
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Бате Алфа въобще не участва в най-високия клас,къде я буташ 166 там????.Но да вземем Ланча например,данеби Капа комби да е лоша кола ???????
                    Няма значение за Алфа 166 е тавана А при Ланча Тесиса пак няма комби .. май Сещам се за едно изключение от това правило, но то е толкова грозно, че не знам дали да го споменавам. Форд Скорпио навремето нямаше комби, но Скорпио 2 има и е абсолютна гавра, Опел Сенатор комби също щеше да е интересно ... хаха
                    Last edited by code; d.m.y г., 18:00.
                    sigpic

Comment

Алфа 166 е много по хубава и по здрава от 156 като цяло.
                      Когато говорим за модел ,когато обаче говорим за конкретни 2 автомобила втора употреба, предимството е за по-запазения и по-добре поддържан автомобил !
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Как пък преценихте че е по-хубава и здрава не знам.
                        А аз пък питам що е46 е по-скъпа от е38
                        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Първоначално публикувано от Alfoso Покажи съобщение
                          Как пък преценихте че е по-хубава и здрава не знам.
                          А аз пък питам що е46 е по-скъпа от е38
                          За алфите веднага ти отговарям вземи си една 166 и веднага ще разбереш , че разликата е фрапираща имал съм и двете и 156-та отпадна много набързо (нямам предвид здравина и двете са ОК , визирам цялостна визия , пространство и усещане в пъти бие 166) колкото за БМВ-та никога не съм ги разбирал и не съм и искал ПОЗДРАВИ
                          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                            A, ясно - кажи че си е твое мнение... То и това за Е класата пак си твое мнение

Вземи хвърли едно око на Е класа след 2002 година, разгледай внимателно и сравни с 166 след 2002. Аз имам 166 2005 и съм карал Е класа 2005. Наистина нямат нищо общо, за съжаление Може би си имал предвид Е класа преди 2002, там нещата са дискусионни и въпрос на вкус по-скоро.
                            Колкото за задното предаване - интересно ми е колко коли си карал със задно предаване. Защото на мен 166-цата ми е някъде 36 по ред лична кола и понеже съм ги менкал тия предавания - мога за себе си да преценя кое е по-добре и кое не
                            Май за пръв се качваш на по-хубав автомобил, донякъде разбирам еуфорията ти - желая ти да си го караш с кеф дълги години и да го смениш после с някой който още повече да те радва...
                            Ок!
                            Да не превръщаме темата в кой по ПО -НАЙ .
                            Само да ти отговоря нещичко.....Ако ти си шофирал 36 автомобила , то аз съм шофирал далеч повече уверявам те в това .
                            Просто работата ми е да продавам автомобили и тн. ако си направя някаква приблизителна сметка лични автомобили също доста съм имал ,а да неговорим колко модели и марки съм шофирал из цяла Европа и тн.
                            А до колкото със задното предаване един колега ти е отговорил в место мен тоест българските пътища са супер почистини та ти предпочиташ автомобил със задно ха ха ха .
                            Та аз тази зима закъсах с Куатро ,да не говоря за мой познати където с Джипове неможем да ги изкараме цяла нощ от ПОЧИСТИНИТЕ ПЪТИЩА В БЪЛГАРИЯ.
                            Не ставай смешен предното предаване е за предпочитане почти 70 % !!!!
                            Нищо лично ,но мисля ,че ги разбираш и ти човече
                            ДРУГАР ВКУС НЯМА ОК........УСПЕХ И НА ТЕБ ......И ДА ДОБАВЯ.
                            Италианския автомобил бие доста автомобили :
                            1.Визия
                            2.Дизайн
                            3.Салон извивки на табло и прочий
                            4.Екстри дори на нисък клас автомобил италиански
                            5. Мерцедес и БМВ ПРОСТО СА КОНКУРЕНТИ ЕДИНСТВАНО ПРИ S -КЛАСИТЕ И М- СЕРИЯТА !!!!
                            Аз бях до тук ,че наистина започваме спор който до никъде няма да стигне.
                            Успех на всички шофирайте разумно кой каквато кочинка има !

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              Ако 166 имаше друг вариант освен седан, не бих си я купил въобще.
                              А такъв вариант ?

Или такъв ...

Last edited by DiStefano; d.m.y г., 07:38.
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Auto 166 Покажи съобщение
                                .............
                                Италианския автомобил бие доста автомобили :
                                1.Визия
                                2.Дизайн
                                3.Салон извивки на табло и прочий
                                4.Екстри дори на нисък клас автомобил италиански
                                5. Мерцедес и БМВ ПРОСТО СА КОНКУРЕНТИ ........
                                Бих добавил тук и СЕДАЛКИТЕ - още като отвориш вратата това се вижда първо, конкуренцията са направо трагедия с протрити шофьорски седалки намачкани кожи, кожен салон с 2 шева на кръст (грозно) и т.н. При таблото положението е същото.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X